• Rendellenes szőrösödés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Kb. 15 éves koromban jelentkeztek az első szőrszálak a hasamon, majd lassan megjelentek más helyeken is (áll, nyak). Ezen kívül még mindig pattanásos, zsíros a bőröm, mint tinédzser koromban. A menstruációm rendszeres, normális a testsúlyom. PCO-m nincs. Az endokrinológus vérvizsgálatot rendelt el, amely hormonális elváltozást nem mutatott ki, és ezzel le is zárta a dolgot, hogy fogadjam el a helyzetemet... Viszont úgy érzem, hogy nem volt elég körültekintő és más vizsgálatokat is elvégezhetett volna azért, hogy minden tényezőt kizárjunk. A véleményére lennék kíváncsi, hogy elég egyetlen "sima" vérvizsgálat, ahhoz, hogy minden okot kizárjunk, vagy én látom jól, hogy más vizsgálatokra is szükség lenne? Ha igen, akkor mit tanácsolna? Köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező! Mivel ne tudom, hogy pontosan milyen mintákat vettek le, és ezeknek mi lett az eredménye, erre nem tudok érdemben válaszolni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. március 12., 21:21; Megválaszolva: 2012. március 15., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: