szőrösödés

Tisztelt Doktornő-Úr! 32 éves nő vagyok, eddig semmilyen betegségem nem volt, de kb 2 éve vannak furcsa tüneteim. Először az állon jelentkező szőrösödés, aztán hajhullás, majd folyamatos szemfájdalom, és fejfájás, a bőröm állandó jelleggel libabőrös még a nyári napokon is.. Volt a hasamon egy zsírleszívás is, most már tudom, hogy nem elhízás okozta, hanem ezekkel a tünetekkel állt összefüggésben.Kérdésem az lenne, hogy hormonális probléma vagy mi okozza ezeket az elég kellemetlen tüneteket? A striákról a combom belső felén valamint a fenekemen már nem is beszélve, hogyan lehetne megszabadulni ezektől? Válaszát köszönöm Laura!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza endokrinológia témában

Kedves Kérdező!

Endokrinológiai ok állhat a háttérben, ezért endokrinológiai kivizsgálásra kérjen beutalót. Az alapbetegsége kezelése mellett a striák és a szőrösödés a modern kozmetológiai eljárásokkal jól kezelhető.

Kérdés: 2012. március 12., 13:20; Megválaszolva: 2012. március 13., 10:15
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint