pajzsmirigy

Tisztelt Dr Ur/No! Pajzsmirigy alulmukodesem sem van, euthyrex 75 szedek.Evente jarok kontrolra.Vereredmenyem jo lett kiveve a t3 majdnem hataron van.Kerdesem, hogy ez baj e? Es mi tortenik ha atlepi a normal erteket? Masik kerdesem, hogy gyogyszeres kezeles mellett baj e ha nagyobodik a lebeny es a csomo? Elore is nagyon szepen koszonom a valaszat! Udvozlettel Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező! Ha a TSH-ja rendeben van, megfelelő a hormonpótlás. Ha a pajzsmirigyben található göb mérete 1 cm alatt van, nincs egyéb teendő.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. március 01., 13:27; Megválaszolva: 2012. március 02., 16:37
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy