• hormonális probléma vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Egy 32 éves nő vagyok, kb 3 éve furcsábbnál furcsább tüneteim vannak. Először elkezdett hullani a hajam, aztán állon szőrnövekedés, majd a hasamon hájasodás, de mindez úgy, hogy nem ettem többet mint azelőtt. A második évben már a bőrömön rengeteg anyajegyem lett, szoli és napozás nélkül, majd a homlokom pattanásos lett, holott tini koromban sem volt sosem. Tavaly már a látásom is kezdett furcsa lenni, mintha nem tudnék oldalra nézni, ezt kiséri a kétnaponta jelentkező fejfájás. A két mellem között viszont piros kis pöttyök jelentek meg, voltam bőrgyógyásznál, de nem használ amit felírt. Mi lehet a bajom? Köszönöm ZSÓFI

        Dr. Csuth Ágnes válasza a endokrinológia témában

        Kedves Zsófi! Nem gondolom, hogy a panaszi között minden esetben összefüggés van, a hormonális problémákkal magyarázható a panaszai egy része, ezért javaslom, hogy keressen fel endokrinológust, aki elvégzi a szükséges kivizsgálásokat. A szemmozgás-zavar (esetleg látászavar) és a fejfájás miatt forduljon neurológiai szakrendeléshez, a sok anyajegy miatt rendszeres ellenőrzés, fényvédelem javasolt.


        Kérdés: 2012. február 24., 17:39; Megválaszolva: 2012. február 28., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.