• hypofizisadenoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Az én problémám biztos nem egyedi, csak én nem tudok hogy merre induljak el! Nekem 2 évvel ezelőtt diagnosztizáltak hypofizisadenomát ami 5 mm es volt! Igazából a menstruáció teljes kimaradása miatt kezdődött el a kivizsgálás ahol, erre derült fény! Doktor úr bromocriptint írt fel, amitől sokkal rosszabbul lettem! Azaz a mellékhatásoktól, nemis bírtam dolgozni, ezért átváltottunk a Noorprolac nevű gyógyszerre, ezt szedem már 1 éve, de ezt sem tudtam megszokni! Mellékhatások még ennyi idő után is jelen vannak, dolgozni is alig bírok mikor beszedem! Hányinger, gyengeség, erős légzés, belsőfázás....kb 1-2 óráig tart! Depresszós lettem tőle, és ráadásul nemis javult az állapotom! Mi tévő legyek, mert ezt így már nem bírom csinálni, ki készít! úgy nézek ki, mint egy drogos ha beszedem! Valami alternatív módszer? Most is csak hízok, már enni sem merek...Lelkileg meg sehol nem tartok! Kérem segítsen! Tisztelettel!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hipofízis témában

        Tisztelt kérdező! Nem tudom milyen hormonértékei voltak, és volt-e más tünete is. Sajnos ezeknek a gyógyszereknek van mellékhatásuk, de ezek megszűnnek a szedés alatt. Kérem keresse fel endokrinológusát, hogy szüksége van-e még mindig a gyógyszerre, vagy elhagyható.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 23., 09:04; Megválaszolva: 2012. február 28., 19:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: