• kalciumteszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Kalciumtesztre jegyeztek elő egy kórházba megemelkedett parathormon szint miatt. Úgy tudom ez a vizsgálat egy 4 órás infúzió adásával indul. Kérdésem: milyen mellékhatása vagy kockázata van a vizsgálatnak, illetve mit mutat ki? Előzmény: vesekő, csontritkulás, megműtött mellékpajzsmirigy-adenoma. Köszönettel:

        Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező! A teszt a kálcium anyagcserét vizsgálja, a szervezet válaszát nézik a beadott kálcium hatására. A teszt menetéről endokrinológusa fog felvilágosítást adni, de ne tartson tőle.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. február 22., 16:23; Megválaszolva: 2012. február 28., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.