• kell e műteni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        CTeredményem szerint a bal mellékvesében28HUdensitasu43x28mm-es terime. A mellékvese térfoglalás nativ densitasa alapján v.s.nem adenoma.Lehet phaeo., vagy egyéb elváltozás.labor lelet VC, Na.K, máj és vese funct: norm.TSH:1, 13 Egyéb vizsgálat nem történt.Köszönettel zsuzsa. Műtéti időpontom kb egy hónap múlva lesz

        WEBBeteg szakértő válasza a endokrin, endokrinológia, mellékvese probléma témában

        Tisztelt kérdező! Endokrinológiai szakvizsgálata szükséges, hogy kiderüljön a mellékvesében elhelyezkedő terime hormontermelése. Sajnos nem tudom az ön egyéb adatait, de számítania kell arra, hogy szükséges lehet műtéti megoldás.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. február 15., 01:10; Megválaszolva: 2012. február 17., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: