• prolaktinszint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözölöm! 30 éves férfi vagyok. Merevedési problémák miatt voltam andrológia szakrendelésen. Itt vért vettek és kiderült, hogy igen magas a prolaktin szintem. Ezután neurológushoz mentem vele, aki sella Mr-t kért. Ennek eredménye szerint mikroadenómám van. Ezután endokrinológushoz fogok menni, csak hosszú a várólista. Emellett én depressziós is vagyok, járok terápiára, de antidepresszánst nem szedek. Ezen kívül a háziorvos nézte a TSH szintet is, de az normális. Van valamilyen összefüggés a magas prolaktinszint és a depresszó között? Számíthatok rá, hogy az is javulni fog, ha normális lesz a prolaktinszintem? Illetve nem kell majd PDE-5 gátlót szedni ha rendbejön? Ezt szándékozik felírni az andrológus, ha elintéztem ezeket a dolgokat. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a prolaktin témában

        Tisztelt kérdező! A magas prolactin szint okozhat depressziót és merevedési zavart. Jól tette, hogy endokrinológiára kért időpontot. Az andrológia nem a szakterületem, így az utolsó kérdésére nem tudok válaszolni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 00:48; Megválaszolva: 2012. február 07., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés