• pajzsmirigy alulműködés-arctorna

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Pajzsmirigy alulműködésem van kb. 3 éve, Letrox szedése mellett jók a TSH értékeim. Kb. 1 hónapja derült ki, hogy van egy 4x7mm-es cystosus göb a jobb lebenyen, a kp.-alsó harmad határán centrálisan. A jobb lebeny 3, 6x1, 1x1, 5 cm, a bal lebeny 3, 2x0, 8x1 cm. Ezekre az értékekre azt állapították meg, hogy sorvadtak a lebenyek. A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen kockázat, vagy ellenjavallat a betegségem miatt, ha arctornát szeretnék heti 2 alkalommal végezni. Ez olyan gimnasztika, amelyben vannak olyan gyakorlatok is, amikor a nyak igénybe van véve, pl. meg kell feszíteni. Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: Szilvia

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Nincsen ellenjavallat, jó arctornát kívánok.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 23., 18:16; Megválaszolva: 2012. január 24., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: