• pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        110feletti pulzusom van évek óta, fulladok, nyom a mellkasom, mai laboreredményemen ez szerepelt:TSH:0, 01, T4 1, 75, T3 1, 32. 5 hónapja szültem de szülés elött is fentálltak ezek a tünetek, nagymértékű izzadással, állandó feszültséggel, és túlzott aktivitással.eddig nem foglalkoztam vele, de most megijedtem.ez pajzsmirigy betegség lehet, vagy csak egy tünet és más áll a háttérben? elküldtek dokihoz de az időpontig szeretném tudni mire számithatok! köszönöm

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! A szülés felszínre hozhat pajzsmirigy betegséget. Vélhetően önnél is ilyen jellegű a probléma. Leleteiben enyhe túlműködés látszik, mihamarabb keressen fel endokrinológust!


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. január 16., 20:59; Megválaszolva: 2012. január 18., 06:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: