• Kislányom korai? fejlődése és

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 1. Kislányom jobb lágyékhajlatában tavaly júniusban kis csomót észleltünk, ami azóta is ott van változatlanul. Jártunk vele idáig 2-3 havonta a miskolci GYEK-be, de az extrém várakozási idők és a minket való tárgyként kezelés miatt itt már egyszerűen nem érzem biztonságban a gyermekem egészségét. Jövő héten szerdán még el kellene mennünk a gyereksebészetre (onnan vélhetően egy újabb UH-ra), ahol megmondják, vágnák-e vagy sem, de utána szeretném, ha Ön is megvizsgálná a kislányomat. Itt Miskolcon sajnos más gyermek endokrinológiai rendelési lehetőséget nem ismerek. 2. Novemberben volt 6 éves, 3 hónap alatt 3, 3 cm-t nőtt és 2 kg-ot hízott (most 24, 5 kg), mellei nőni kezdtek, petefészke az UH szerint több évvel "előrébb" van a koránál, a tegnapi ambuláns lap elolvasása óta azt is tudom, hogy "fanszőrzet st. I.". Márciusra FSH, LH, T, E2, csontkor, sella vizsgálatok vannak kiírva, de nem bánnám, hogy ha ezekre hamarabb is sor kerülhetne, bár nem tudom, milyen vizsgálatok ezek, mert velem, a szülővel az orvos nem áll szóba soha, csak bepötyögi magának a véleményét és "kitesz". Ha van a doktornőnek magánrendelése, arra is szívesen elmegyünk. Minden alkalommal 8-tól legalább 1 óráig üldögélünk ajtótól ajtóig, ennyi idő alatt megjárjuk Debrecent is.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a endokrinológia témában

        Kedves Anya! Ha tudnak beutalót hozni, akkor kedden dél körül várom Önöket a klinikai rendelésünkön és ott megbeszéljük, mennyire nagy a gond és mit kell tenni, ha tenni kell valamit, hogy segíteni tudjunk.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. január 12., 13:32; Megválaszolva: 2012. január 14., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr /Doktornő! Szeretnék segítséget kérni, hogy mi okozhatja az elhízásomat és a magas vérnyomásomat. Nagyon szeretnék lefogyni, de nem tudok bármennyire is mozgok, edzek , szerintem nem eszem sokat, de napról napra csak hízok,...
        Jó napot kívánok! Lelet elemzést szeretnék kérni illetve mit és hogyan a továbbiakban? Válaszát előre is köszönöm!!! http://kepkezelo.com/images/lriob0fqzjvh8mkqtnbm.jpeg http://kepkezelo.com/images/9je3vab3uoufzdupv6bu.jpeg...
        3 éve egy labor eredményem magas K szintje miatt (5,9 )ajånlotta a HO nefrológus megkeresèsét.A nefrológus endokrinológushoz küldõtt.Újabb laborok alacsony aldoszterin szintet mutattak 0,97. Azóta Astonint szedek,kezdtem napi fél tablettaval,...
        Tisztelt Orvosok! Évek óta (min 8) erős hajhullással küzdöm, hol enyhül, hol erősödik. Mára már harmad annyi hajam maradt mint előtte. Naponta marékszám szedem össze a hajam, mindenhonnan. Emellett az utóbbi időkben fokozott szőrnövekedés...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az édesanyám tüdő- és vastagbél daganattal diagnosztizált (nem áttét). Jelenleg a tüdő daganat áll kemoterápiás kezelés alatt, a vastagbél daganat csak passzázs zavar esetén operálható. A tüdődaganat kezelése...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció