• Pajzsmirigy ultrahang eredményemről tanácskérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doki! az elözmény: nyáron hetekig bedagadt a kezem.mint amikor nagyon meleg van,de ez tovább tartott, este is volt. ha pihent akkor elmult de másnap kezdte elölröl ahogy dolgoztam vele. vérvételi eredményem minimális pajzstulmüködést mutatott(4.72). kaptam ultrahang idöpontot, de közben elmult a dagadás.Elmentem ujabb vérvétele, minden visszaállt normálisba,de azért elmentem ultrahangra. az eredmény:bal oldalt 3 mm,alsó pólusában 6 mm echoszegény képlet. Tudom hogy erröl még nem lehet tudni hogy ez mi,csak annyi érdekelne hogy amellett hogy a vérkép jo és semmilyen fizikai tünetem nincs,kell e miatta aggodni,kibirja e márciusig,mert akkorra van idöpontom további vizsgálatra. elöre is köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy túlműködés témában

        Tisztelt kérdező! Minimális eltérése volt ( ez nem pajzsmirigy túlműködésre utalt), ami helyre is állt, elegendő márciusban megnézni újra.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 28., 19:00; Megválaszolva: 2011. november 29., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés