Növekedési hormontól még mennyit nőhetek?

Üdv Doktor Úr! 20 éves multam 182cm és 90 kg kb 8 honapja kezdtem a testépitést és nölni szeretnék pár cenit! Kérdésem ha nem záordtak még be a növekedési korongok és ezt a szert NORDITROPIN SimpleXx 5 mg/1, 5 ml használom kizárolag orvosi felügyelet alatt mekkora növekedés következhetbe és mennyi injekcio után! A mellékhatásokat ismerem kérem válaszoljon mennyit nöhetek ha felügyelet mellett alkalmazom elöre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza növekedési hormon témában

Tisztelt kérdező!

Az ön életkorában az ön növekedési zónái már záródtak. A növekedés már nem lehetséges és testépítés céljából nem javaslom növekedési hormon alkalmazását, mivel számos nem kívánt mellékhatást okozhat önnél. Felelősségteljes orvos ezt ilyen esetben semmiképpen nem javasolja.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2011. november 22., 22:22; Megválaszolva: 2011. november 24., 19:32
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy,nyirok csomók
Szputnyik - Hashimoto
Inzulinrezisztencia? Esetleg...
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?