• Növekedési hormontól még mennyit nőhetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv Doktor Úr! 20 éves multam 182cm és 90 kg kb 8 honapja kezdtem a testépitést és nölni szeretnék pár cenit! Kérdésem ha nem záordtak még be a növekedési korongok és ezt a szert NORDITROPIN SimpleXx 5 mg/1,5 ml használom kizárolag orvosi felügyelet alatt mekkora növekedés következhetbe és mennyi injekcio után! A mellékhatásokat ismerem kérem válaszoljon mennyit nöhetek ha felügyelet mellett alkalmazom elöre is köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a növekedési hormon, testépítés témában

        Tisztelt kérdező! Az ön életkorában az ön növekedési zónái már záródtak. A növekedés már nem lehetséges és testépítés céljából nem javaslom növekedési hormon alkalmazását, mivel számos nem kívánt mellékhatást okozhat önnél. Felelősségteljes orvos ezt ilyen esetben semmiképpen nem javasolja.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 22., 22:22; Megválaszolva: 2011. november 24., 19:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés