• Fokozott női szőrösödés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        15 éves vagyok és az a problémám hogy az átlagnál jóval szőrösebb. Dúsan, sötét szőrök nőnek rajtam, szinte mindenhol. (hát, nyak, felkar-alkar, ujjak, has, láb, lapocka) Nagyon zavaró és nem tudok vele mit kezdeni. A legtöbb helyen epilátorral szedem, de (ahogyan állítólag kellene) nekem nem ritkul egy kicsit se, sőt van ahol erősebben nő vissza. Anyukám egyáltalán nem szőrös, viszont apukám is az átlagnál jobban, ráadásul más vonásokban is inkább őt örököltem. Akkor lehet hogy ez a szőrösödés is örökölt? Ha örökölt, abban az esetben nem lehet vele semmi olyan kezelést csinálni, amitől legalább gyengülne?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrösödés témában

        Kedves Kérdező! Először is endokrinológiai kivizsgálásra van szükség, addig nem lehet se az okról, se az öröklődés tényről nyilatkozni, mielőbb keressetek fel gyermek endokrinológiai szakrendelést!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 16., 18:38; Megválaszolva: 2011. november 18., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés