• Hormonprobléma a háttérben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Több éve fennálló betegségem miatt szeretném tanácsát kérni. Azt szeretném tudni, hogy panaszaim hátterében állhat-e endokrinológiai betegség. Ezek az alábbiak: - erős hőhullám, vagy inkább hőérzet, főleg a fejemben, ilyenkor izzadás, még a fejem bőre is vizes, - jobb szememben szúró érzet, idegentest érzés, mintha homok, vagy érdes anyag lenne a szememben, - időnként "szalad" a szívem, nyugalmi állapotban is, - torokfájás, vízszerű orrfolyás, ami egyik napról a másikra elmúlik, - állandóan visszatérő "felfázás", - nagyon gyenge, beszakadó,rétegesen elváló, függőlegesen kettéváló köröm, - száraz és erősen hullik a hajam, - nagyfokú étvágytalanság, ami nagy fogyással jár, hányingerhez hasonló érzés, - alvásprobléma, - rossz közérzet, idegesség és pánik betegséghez hasonló tünetek, - hideg kéz, körmeim időnként ellilulnak, - hirtelen fellépő hidegrázás. Ezek a tünetek mind periodikusak, egyszerre jelentkeznek, több hétig is eltartanak, majd szünet és újra jelentkeznek. Kérem segítségét. Köszönettel!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hormon témában

        Tisztelt kérdező! Igen, belgyógyászati és endokrinológiai kivizsgálását javaslom. A pajzsmirigy betegsége is felmerül, de egyéb betegségek is állhatnak a háttérben . Ezt csak kivizsgálás tudja tisztázni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 13., 14:20; Megválaszolva: 2011. november 14., 20:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés