• Az orvosi eredményeim okozhatják, hogy nem sikerül teherbe esnem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon szeretnék babát a párommal. 1,5 év próbálkozás után elmentem a nőgyógyászhoz, aki a negatív rákszűrés eredménye után elküldött ultrahangra és hormonvizsgálatra. Az ultrahang igazolta, hogy van peteérésem. Azt szeretném tudni, hogy valamelyik hormonértékem okozhatja-e, hogy nem sikerül teherbe esnem? 4. nap: LH 5,44 U/L FSH 6,24 U/L Prolaktin 202,8 m/U/L ref.: 70,8-566,5 Ösztradiol 183,4 pmol/L Tesztoszteron 1,3 nmol/L ref.: 0,4-2,6 14. nap LH 9,8 U/L FSH 5,9 U/L Prolaktin 231,4 m/U/L ref.: 70,8-566,5 Ösztradiol 390,9 pmol/L Progeszteron 11,6 nmol/L Tesztoszteron 1,3 nmol/L ref.: 04-2,6 24. nap LH 4,17 U/L FSH 3,66 U/L Prolaktin 342,9 m/U/L ref.: 70,8-566,5 Ösztradiol 475,5 pmol/L Progeszteron 17,9 nmol/L Tesztoszteron 1,2 nmol/L ref.: 04-2,6

        Dr. Deli Tamás válasza a meddőség, hormonvizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt laborértékek rendben vannak.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 03., 10:33; Megválaszolva: 2011. november 06., 06:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés