Vért hányt az anyukám, nem tudom mit tegyek

Jó Napot! Anyukám kicsit ittas állapotban jött haza (nem ivott sokat) és az ablakom redőnye nyitva volt. Biciklivel kanyarodott be és olyan erővel nekicsapódott a fél arcával és a nyakával, hogy a redőnyöm vas része eltört.. Képzelheti, hogy megijedtem. Kiszaladtam bejöttünk és vérzett a szája pici seb lett rajta.. (A nyakát kb 3 hónapja műtötték volt benne 1-2 jóindulatú daganat, kiszedték a pajzsmirigyét..) Az ütés után negyed - fél óra múlva elment hányni.. Az alkoholt nem bírja ritkán iszik akkor is keveset de mindig szokott hányni... De most a hányása véres volt! Én orvost akartam hívni de nem engedte.. Kihányta magát lefürdött és lefeküdt aludni.. Én viszont nem tudom, hogy mit tegyek? Orvost nem enged hívni én meg nagyon aggódom érte.... Külső sérülés csak az ajka felett van egy kis karcolás, meg a nyakán van pár duzzanat és piros a fél feje, és panaszkodott, hogy nagyon fáj, olyan mintha kiesett volna a foga, a nyakát fürdés közben alig bírta megmosni, mert annyira fáj.... El kellene menni orvoshoz? Vagy csak megrepedhetett egy ér és másnapra elmúlik? Sürgős válaszát várom.. Szép Napot!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza vérhányás témában

Tisztelt Kérdező!

Valószínűleg a lenyelt vért hányta ki. Borogassa az arcát és nyakát. Amennyiben nincs javulás keressék fel háziorvosukat. A leírás alapján az arccsont sérülését nem lehet kizárni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 29., 22:27; Megválaszolva: 2011. október 30., 11:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Nyelocso daganat
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt Doktor Úr! Szalai Edina vagyok és tegnap írtam Önnek! Azzal kapcsolatban hogy egy hete túlzottan nehéz ételeket ettem. Azóta folyamatos...
Chron-colitis gyanúja
Tisztelt Doktot Úr! 7 évvel ezelőtt kolonoszkópiát végeztek, melynek diagnózisa: enyhe, chronicus, aspecifikus colitis (2 kis polipot is...
Valóban reflux, vagy más állhat a...
Tisztelt Doktor Úr! Egy ideje küzdök gyakori (stresszhelyzetben fokozódó) böfögéssel, puffadással, diszkomfort érzéssel, laza széklettel, az...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt Doktor Úr! 36 éves nő vagyok. Nincs epe hólyagom sem vakbelem. Múlt héten hétfőn ettem szalonnát és töltött káposztát. Nem egyszerre....