• mi lehet ez??????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt.Dr. Olyan kérdésem lenne hogy végbél viszketés és hüvely viszketést mi okozhat?? Már egy éve hogy végbél problémám van szerintem aranyérel kezdődött .Mert székelés után viszket és fáj sajnos a viszketés nagyon fel erősödött egy pár honapja már főleg széklet ürítés után és este lefekvéskor kezdődik, elviselhetetlen a viszketés néha már kicsit vérzik is.Kettő csomót is észleletem az lehet az aranyér.De mitől viszkethet ennyire?Mára már hüvely viszketés is párosul mellette.Aranyér kenőcsöket használtam eddig de semmi nem segített a kúp sem!! Valahonan el kaptam volna valami fertőzést?? Mi lehet ez???Olvastam a cérna gilisztáról.Talán az???? Mit javasolna??Ha orvoshoz fordulok ö mit ajánl. Előre is köszönöm válaszát és segítségét.

        Dr. Boros Miklós válasza a végbél, viszketés témában

        Tisztelt Kérdező! Krónikus gyulladás gyanúja miatt keresse fel háziorvosát. Addig is minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le. Kerülje a helyi irritációt, használjon aranyér elleni kenőcsöt. Felvetődik aranyér, gombás vagy bakteriális fertőzés, fiztikális vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 17., 21:01; Megválaszolva: 2011. október 18., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés