• Csomó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az én problémám kb egy hónapja kezdődtek, a végbélnyílásom mellett egy hosszúkás 1-1, 5 cm csomót vettem észre. Az első napokban nem okozott panaszt, de egyre jobbon kezdett fájni, egy hétig csak egyre jobban fájt, és utána szinte egy pár nap alatt teljesen fájdalommentes lett, és a csomó is úgy összezsugorodott hogy mire elmentem vele orvoshoz már az orvos nem is vette észre, de én azért még ki tudtam tapintani. Most egy hete megint megjelent a csomó de most szinte nem is fáj csak ha megnyomom, de megint megnagyobbodott. Amúgy napi 9-10órát ülök egy nem olyan kényelmes teherautóban, lehet ezért jött vissza. Az orvos aki megvizsgált semmit nem vett észre. Ön szerint mi lehet ez? És kell e még ezután is orvoshoz fordulnom vele, ha nem okoz panaszt?

        Dr. Boros Miklós válasza a csomó, végbél témában

        Tisztelt Kérdező! Ez az aranyér. Minden nap vegyen ülőfürdőt. Alkalmazzon probiotikus kúrát, helyileg pedig aranyér elleni kenőcsöt panasz esetén. Próbáljon meg naponta legalább fél órát mozogni és figyeljen oda a napi, rendszeres normál széklet biztosítására.


        Kérdés: 2011. október 17., 09:47; Megválaszolva: 2011. október 18., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr.kedden voltam háziorvosnál aki gyomor gyulladást állapított meg.tünetem szombaton kezdődött.ettem egy gyorséttermi szendvicset utána kis munka majd egy meggyes sört akartam meginni de savanyú ízt éreztem a sör...