• Colonoscopia okozta a kellemetlen tünetet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Életem során most volt a haemadik vastagbéltükrözésem. Ez iszonyú volt. Két napra rá először normál székletem volt majd ezt követően erős hasmenés mely nem mulik a szokásos Bolus adstringens, Smecta . Olyan mintha korogna gyomrom és morognak a beleim. Egyébként jól vagyok.Lehet a vizsgálat szövödménye?

        WEBBeteg szakértő válasza a colonoscopia témában

        Kedves Kéredző! Véleményem szerint a panaszait nem a vizsgálat okozza.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 17:04; Megválaszolva: 2011. október 13., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés