• Nem teljesen egészséges arcszin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktronő (Doktor Úr!) ! Van egy 15 éves fiú unokám, akinek az arcszine mostanában nm tetszik nekem. Kissé sárgás szinűnek látom, és a szem fehérjében is van egy kevés. Édesanyját kérdeztem Ő azt modnja, hogy a gyermek háziorvos szerint csak annyi gond van, hogy ne igyon egy korty alkolholt sem, mert a mája nem tudja lebontani az alkoholt. Ez állítólag az édesanyál is így van. Engem azonban nyugtalanít az unokám arcszine és azt szeretném, hogy megfelelő szakrendelésen nézessük meg a gyereket. Igazam van-e, vagy csak túl aggódom a dolgokat. Nem szeretnél emiatt a menyemmel konfliktusba kerülni, de ha Önök is ezt tanácsolják felvállalom. Válaszukat előre is köszönöm. Ebben

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májbetegség témában

        Kedves Aggódó Nagymama! Látatlanban nem tudom sajnos megítélni a nagyfiú bőrszínét, de a biztonság kedvéért javaslom a májfunkciós vizsgálatok elvégzését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 09:01; Megválaszolva: 2011. október 13., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés