Mitől lehet?

Tisztelt Doktor Nő/ ÚR! Az lenne a kérdésem, hogy múlt hét csütörtökön voltam gyomortükrözésen, mert túl sovány vagyok és elküldtek, azóta fáj a gyomrom, hányingerem van, fáj a hasam, de jobban az alhasamnál, nem tudom attól van, e megvagyok rémülve, lehet csak a stressztől, állandóan stresszes vagyok, illetve még a fogamzásgátlóra gyanakszok, ugye nem sértettek meg türközés közben? A székletemben vér nem látható. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a hányinger témában

Tisztelt Kérdező! Aggodalma alaptalan. A stressz okozta funkcionális ok a legvalószínűbb. Mindenképpen sajátítson el stresszkezelési technikát. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Konzultáljon a kivizsgálást végző gasztro-enterológussal.

Kérdés: 2011. október 11., 12:56; Megválaszolva: 2011. október 13., 14:17
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...