• Az ánuszomon van egy kisebb kitüremkedés, aranyér lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy az ánuszomon van egy kisebb kitüremkedés az izom gyűrődéseknél de nem úgy néz ki mintha aranyér lenne csak mintha egy nagyobb kis izom gyűrődés lenne mint a többi de nem nagy méretű egyébként, felül helyezkedik el.Ha hozzáérek egyáltalán nem fáj, olyan semmilyen érzés.Nem is viszket, de ha nagyon sokat dörzsölöm durva wc papírral akkor egy gombos tűhegynyi vér van a papíron.Ez biztosan aranyér? Nem szeretnék ezzel elmenni orvoshoz, mert elég kínos. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján lehet, hogy semmilyen eltérés nincs, de fizikális vizsgálattal zárható ki egyértelműen. A vérzés miatt inkább zuhanyozzon le vagy használjon nedves törlőt az irritáció elkerülése miatt. Amennyiben panasza lenne keresse fel háziorvosát.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. október 03., 20:56; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: