• Székrekedés, hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! A barátnőm, 19 éves. 1 héten maximum 2-szer székel. Akkor is nagy nehezen és kisebb bogyókat. Sokszor fáj a hasa evés után. Néha hányinger is előfordul.és rossz közérzet. Általában 2-szer eszik egy nap. Már régóta panaszkodik. Nem tudjuk, hogy mi lehet ez vagy hogyan kezeljük. Remélem tud valami tanácsot adni. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező! Próbálják meg azt, hogy barátnője sok rostot eszik, bőven iszik folyadékot, illetve probiotikumot fogyaszt kúraszerűen. Ha ez nem elég, alkalmazzon laktulózt székletlazítóként.


        Kérdés: 2011. szeptember 26., 19:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: