Hányinger

Tisztelt Doktornő/ doktor úr! Nem rég költöztem Budapestre az egyetem miatt, két hete vagyok itt és a következő problémáim vannak: Már nem egy óráról kellett eljönnöm, mert fáj a fejem, a testem meleg, de időnként ennek ellenére is fázom, a végtagjaim időnként "remegnek" folyamatosan hányinger érzetem van, mintha valami nyomná a torkomat, mely már lassan egy hete nem múlik el, előtte minden nap hasmenésem volt, de az elmúlott. Fáradtnak érzem magam és kedvtelennek. A hányingerről még annyit, hogy időnként nagyon rámjön, de nem tehetek ellene semmit, és nem hányok ki semmit. Mit kellene tennem, hogy elmúljon legalább a hányinger érzetem? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza hányinger témában

Kedves Kérdező!

Panaszával mindenképpen forduljon orvoshoz, néhány vizsgálat elengedhetetlen, ezek hiányában csak találgatni lehet. (Szénmonoxid? pajzsmirigy túlműködés? Depresszió? Kimerültség? Nem akar Bp-en egyetemre járni? )

Nem jó, ha csak a hányingert akarja csökkenteni a kiváltó ok ismerete nélkül.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2011. szeptember 23., 15:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 00:29
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...