• Hányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Férjemmel kapcsolatban kérdeznék: gyermekkorától kezdve problémás az emésztése. Fiatal felnőttként sokat alkoholizált, dohányzott, így teljesen tönkrement az epéje. 3 éve ismerjük egymást, azóta kb. 5 év már nem iszik, 10 hónapja nem gyújtott rá. A problémája az, hogy minden esti - és csak esti - étkezés után hány. Iszonyú sok a gyomorsava, gyakran egymás után többször is hány. Ő a fiatalkori életmódjára fogja ezt, pár hónapja csináltatott általános vérképet, ami teljesen jó lett. Kérdésem, hogy ez a mindennapi hányás lehet-e akut betegség tünete, ha a vérkép jó lett; ill. hová forduljunk kivizsgálásra.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hányás témában

        Kedves Kérdező! Forduljanak gasztroenterológushoz, mielőbbi hasi UH és gyomortükrözés szükséges.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 21:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 07:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés