• Aranyérkrém, mit tehetnék még?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az a problémám, hogy 1-2 éve aranyértől szenvedek. Hol jobban, hol kevésbé. De az utóbbi időben gyakran előfordul az is, hogy "nagydolog" után vérzik. Nem nagyon, de én így is eléggé megijedek ettől. Félek, hogy esetleg elrákosodik. Persze mindig igyekszem tisztán tartani, meg kezelem is Mastu krémmel. De nem igazán segít semmi. Mit tehetnék? Köszönettel: Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Évi! Mutassa meg magát egy jó szakembernek, proktológusnak, ő kivizsgálja panaszait, megtalálja a betegségét, és vele meg tudja beszélni a kezelés módját. Üdv: dr. Bánfalvi Péter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 11:18; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: