• Hasmenés, hányinger,hányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Plósz János Doktor Úr! Egy hete hasmenés, hányás egyszer, hánnyinger állandóan. Sok széntabl. és Loperdiumtól megállt a hasam, de mivel sav jött fel, nem merek enni semmit. Piritost ettem sívgyógyszert bevenni, GERD II-t kezelik (Motilium, Controloc 40), de régi epe problémám is van, jobb oldalt görcsöl.Mára elmúlt asok daedalontól a hányinger, szél csak Espumisannal van (Kolonoskópia májusban negativ). Sok gyógyszert szedek a szívemre. Legyengültem totálisan, első 3 napban 2 kg fogyás. Mit ehetnék hogy vissza ne essek? Vagy valami vitamin kellene a gyengeség miatt? Kiszáradás nincs, vizet, Panangint, 1000-es só tabl. szedek, házi orvos látott hétfőn. Csak piritost eszek. Ma volt széklet-fekete a széntablettától. Piritos után mit ehetnék a sav és epe miatt?Nem szeretnék kórházba kerülni ebbe a melegbe...Köszönöm előre is válaszát!

        Dr. Plósz János válasza a hasmenés, hányás témában

        A mihamarabbi gyógyulást pre- és probiotikum szedése segítheti elő. Ha már nincs hasmenés, a diétát, fokozatosan, óvatosan érdemes bővíteni. A Lopedium szedése nem javasolt, ha panaszai nem szűnnek, széklettenyésztés szükséges.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 00:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 28., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés