• Hasfájás, hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Lassan 2 hete, hogy főleg reggelente görcsöl és megy a hasam(sárga, és lágy széklet), voltam orvosnál Normixot (2x2) és Cerucal(3x1) szedtem. Főleg párolt zöldséget, krumplit, és csirkemellet ettem. Tojást, tejet teljesen elhagytam. Amíg volt a Normixból a fájdalom elmúlt és a hasmenés is enyhült, de péntekre elfogyott és szombat vasárnap visszatértek a tünetek, talán rosszabbodott is kicsit a hasmenés. Állhat valami komolyabb dolog a háttérben vagy csak egy erősebb fertőzést kaptam el? Étel allergiám eddig nem volt, és viszonylag egészségesem étkeztem eddig is, sovány húsok, rizs krumpli, volt jellemző az étrendemre, sajnos zöldség nem annyira. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a hasfájás, hasmenés témában

        Nem gondolnék súlyosabb megbetegedésre, a diéta mellé érdemes lenne pre- és probiotikumot használni (Progastro825, Protexin). Emelett 1-2 héten belül rendeződnie kell a tüneteknek.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 13:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés