• Vastagbél gyulladás tünetei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        gyakori hasmenés,majd székrekedés.tapasztalok a férjemnél vastagbél tükrözés javasolt -e ilyen esetben vagy egy áttekintő hasi UH,.is elegendő információt nyújt-e,? Előre is köszönöm az információt. nagyi.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező! Ez kevés információ ennek eldöntéséhez. A széklet vérteszt elvégzése javasolt, ezt patikában is beszerezheti, szükséges lenne laborvizsgálat a háziorvosnál, és ezekkel felkeresni gasztroenterológust, aki ezek eredménye és a kórtörténet alapján eldönti (fogyás, családi anamnézis, éjszakai panaszok), hogy milyen vizsgálat szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 09:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés