• Epe műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő! 22 éves nő vagyok. Tavaly májusban eltávolították az epehólyagomat. Előtte volt egy ERCP vizsgálatom egy elakadt kő miatt. Mostanában görcsölgettem ezért a háziorvos elküldött hasi UH-ra,nem e képződött kövem a vezetékben. A lelet szerint minden rendben van. Az Uh 2011-07-04-én volt..Sajnos van,hogy görcsölök még mindig. Ma reggel is arra ébredtem,hogy tompán nyom,miután ettem és bevettem a fél szem Frontinomat elmúlt.Ebédkor a rakott kelkáposzta nem okozott gondot. Több kérdésem is lenne: 1. Két hét alatt termelődhet epekő,miközben vigyáztam az érkezésemre maximum 1-2 vétkeztem zsírosabb étellel? 2. Idegi alapon fájhat az 'epém helye'? Köszönöm

        Dr. Szigeti Nóra válasza a epekö témában

        Kedves Kérdező! Ugyan két hét alatt változhat az UH-lelet, mégsem tartom valószínűnek, ha a panaszai megszűntek. Ha a Frontin hatott, elképzelhető, hogy stressz-szituáció okozza a panaszait, de az sem kizárt, hogy epés visszafolyás áll ezek hátterében, mely domperidon 3x10 mg-ra szűnik.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 22., 15:27; Megválaszolva: 2011. július 25., 07:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés