• Candida?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr/Nő! Három hete küzdök szájgombával. Hol itt jön ki, hol ott. Boraxos glicerinnel kenegetem, de semmi hatása. Mi lenne a megfelelő gyógymód! Esetleg ecsetelhetném Canesten oldattal? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Dudás Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a szájgomba témában

        Kedves Ágnes!

        A Canesten oldat csak bőrön használható, nyálkahártyán szigorúan tilos. Ellenben a NYSTATIN 500 000 NE drazsé, napi 3x1-2 dózisban, elszopogatva, hatásos lehet.

        Üdvözlettel:  Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-02 23:44:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: