• Mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! Panaszom a következő: november óta, minden második hónapban 5 napig tartó gyomorgörcs kínoz ( a fájdalom a 4.-5. napon tetőzik). Voltam már orvosnál, de nem mondtak semmit (nincs helicobacter a gyomromban). A következő lépés valószínűleg a gyomortükrözés lenne, de tartok tőle. Ennek ellenére kíváncsian várom véleményét. Az orvosok próbálták ráfogni a stresszre, de az elmúlt egy hónapban nem voltam stresszes helyzetben. Előre köszönöm segítségét!

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorfájás témában

        Tisztelt Kérdező! A legvalószínűbb ok valóban a stressz, életmód okozta funkcionális zavar. A szervi ok kizárása miatt a gyomortükrözés indokolt. Étkezzen rendszeresen és alkohol- és dohányzási tilalom. Kerülje a szénsavas italokat, fűszeres ételeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 12., 21:05; Megválaszolva: 2011. július 15., 16:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés