• Althausen képlet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Szeretném megkérdezni, hogy az Althausen képlettel kiszámolt hasnyálmirigy működésem eredménye 761.Ez kóros? Hány százalék ez az eredmény és hány százaléktól jó?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasnyálmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! Az eredmény 70% felett kóros, feltételezhető, hogy a 761 76,1%-nak felel meg.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 11., 10:44; Megválaszolva: 2011. július 13., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: