• Laktóz érzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Plósz János!Köszönöm gyors válaszát.! Megfogadom a tanácsát. Már elkezdtünk adni kislányomnak béres cseppet, aktimelt, aktíviát és a pro-kid nevezetű probiotikumot, ill. hamarosan kapni fog orvosi ajánlásra zsírsavat. Van az ő korában valamiféle étvágygerjesztő szer? Kislányom rendszeresen jár úszni és társastáncra. Amúgy vidékiek lévén sokat van levegőn, biciklizik, görkorcsolyázik. És tej ill. tejtartalmú dolgok fogyasztása után sosem voltak panaszai. 16 hónapos koráig kapott anyatejet, utána kezdtük el fokozatosan a tehéntejet adni neki Üdvözlettel: Bné P.Kriszta Válaszát előre is köszönöm Bné P.Kriszta

        Dr. Plósz János válasza a Laktóz intolerancia témában

        A vitamin- és nyomelempótlás valamint a testmozgás az, ami meghozza az étvágyat, leírása alapján minden rendben lesz, én sem tudom többet hozzátenni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 05., 12:45; Megválaszolva: 2011. július 06., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés