• Nyelés probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Februárban,légzés problémával kezdődött,rögtön letettem a koffeint,nikotint,azóta sem nyúltam hozzá.Rengeteg vizsgálaton vagyok túl:gégészet,koponya MR,nyaki lágyrész MR,pajzsmirigy ultrahang,nyelés röntgen,gyomor tükrözés,mellkas röntgen,orrmelléküreg röntgen.Semmit sem találtak,kivéve minimális sav visszafolyást.Másfél hónapja,egy gyógyszer lenyelése közben fuldokolni kezdtem,darabos ételeknél szintén.Kizárólag bal oldalon,ezért azt tanácsolták nyeljek félrehajtott fejjel jobb odalon,illetve fogyasszak pépeset.A kérdésem az,ennyi vizsgálat után mi lehet a probléma,hogyan tovább?Fülbe sugárzó fájdalmat érzek bal oldalon nyelés közben,kellemetlen bizsergést, néha nyomó fájdalmat bal oldalon nyakból a mellkasom felé sugározva.Az orrom rendszeresen kiszárad,ahogy a torkom is.A nyelés komoly problétmát okoz.Koszönöm segítségét!Esetleg ha tud egy orvost ajánlani Budapesten,megköszönném.

        Dr. Boros Miklós válasza a nyelészavar témában

        Tisztelt Kérdező! A képalkotók kivizsgálása komplett, ennél többet nem lehet végezni. A funkcionális zavar miatt lássa nagy centrum neurológiai és fül-orr-gégészeti szakrendelése. A beidegzési probléma, nem megfelelő működés jöhet szóba. ennek kivizsgálása nagy tapasztalatot igényel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 29., 19:59; Megválaszolva: 2011. július 01., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: