• Bizonytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az egyik jó barátom nevében kérdezem Önt..Eléggé hipohonder és arra gyanakszik hogy nyelőcsődaganata van.Elmondása szerint nehezebben nyel,viszont nincsen ételundora..eléggé stresszes volt az utóbbi hete,hiszen egy hosszú kapcsolatból lépett ki.Eléggé ingerült és feszült mostanában.A torka nem fáj.Jelentős fogyás nem volt.Esetleg az ő korában (17) felmerülhet ennek a betegségnek a gyanúja?..Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a nyelészavar témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdés alapján a pszichés ok a valószínű. a nyelőcsődaganat ebben az életkorban extrém ritka, ellenben a gyakori pszichés okra visszavezethető funkcionális zavarra. Alkohol- és dohányzási tilalom, valamint diéta segíthet a stresszkezelés mellett.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 11., 09:36; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés