• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Problémám két napja kezdődött egy hirtelen hasmenéssel.4-szer egymás után voltam Wc-n!Ittam egy smectát és elkezdtem lactivot szedni.Azóta még mindig híg a székletem és ma vettem észre hogy kis nyákdarabok is ürülnek!Már hasmenésem incs de még ma ittam egy smecta port és a probiotikumot szedem.Már volt hasonló esetem kb két hónapja,de akkor hasi görcseim is voltak.Most nincsenek!Mi lehet az oka?Segítséégét köszönöm!Tisztelettel:V.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező! A legvalószínűbb ok egy vírus fertőzés és a stressz okozta funkcionális zavar egy-időben. A probiotikus kúrát folytassa és minden nap mozogjon legalább fél órát. Legyen meg a npi 5 étkezés és kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket. Mozogjon minden nap legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 10., 14:13; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés