• Orvosom szabadságon van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt web orvos Hőlgy/ úr ! Enterocolitis ulcersam van. Igen erős alhasi fájdalmak görcsök véres széklet és hasmenéssel járó tüneteim. A kezelő orvosomhoz nagyon sokárra tudok időpontott kapni Agusztusra Amit április elején kértem időpontott. Másik kezelőorvoshoz is jelentkeztem, ahogyan már előző levelembe is kérdeztem nem e gond de Ő a szabadság miatt nem válal és mondta maradjak meg a kezelő orvoomnál. Nekem gyogyszerre van szükségem honnét szerezhetek? Mit tegyek? Háziorvosom nem tudja felírni, nincsen meghatalmazása. Tisztelettel Kovács Zoltán

        Dr. Szigeti Nóra válasza a colitis ulcerosa témában

        Kedves Kérdező! Továbbra is azt javasolom, hogy keressen fel egy gasztroenterológust. Ha kezelőorvosa nem tudja vállalni, javasoljon maga helyett valakit, aki meg tudja Önt vizsgálni. Elképzelhető, hogy terápia módosításra van szükség, ennek megítélése csak vizsgálattal lehetséges.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 07., 11:03; Megválaszolva: 2011. június 07., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés