• IBS és állandó megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Irritábilis bélszindrómát diagnosztizáltak nálam, melynek tünete esetemben a hasmenés. Próbálom "karbantartani" felváltva Neurosan-porral, Lopediummal, de nem tudom, hogy ez lehet-e állandó megoldás hosszabb időn keresztül? Mit tetszik javasolni? Szíves válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a irritábilis bél szindróma témában

        Kedves Kérdező! Hasznos lehet ilyenkor az étkezési napló vezetése, mert ez alapján kiszűrhetőek a panaszt okozó ételek. Másrészt a stresszt kerülje, alkalmazzon stresszkezelő gyakorlatokat, mert ezek nagy mértékben befolyásolják állapotát. Ha nem sikerül a gyakorlatokkal leküzdeni a stresszt, akkor szorongásoldó szedése is segíthet.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 07., 09:21; Megválaszolva: 2011. június 07., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: