• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő! 2 hónapja szültem, terhesség alatt kijött az aranyerem, ami már szülés után kb 3 héttel vissza is húzódott. Az a problémám, hogy azóta 2-3 alakalommal előfordult, hogy székletürítés után vérzett a végbelem. A kérdésem az lenne, hogy ez meddig normális, és mi az a szint, ami után orvoshoz kell fordulni vele? Használtam a masztu s kúpot is. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le és kerülje a helyi irritációt. Alkalmazzon székletlazítót és probiotikus kúrát. Helyileg folytassa az aranyér elleni kenőcs alkalmazását. Fogyasszon bőven folyadékot, hogy ne alakuljon ki székrekedés. Amennyiben a vérzés újból és tartósan jelentkezik keresse fel háziorvosát egy fizikális vizsgálat elvégzése miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 01., 13:50; Megválaszolva: 2011. június 03., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés