• Nyálka a székletben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm a válaszát! Voltam háziorvosnál,aki vérvéképet és széklet mintát kért.A véreredményem jó volt,csak a fehérvérsejtszám értéke lett 12ml.Azt mondta az asszisztens(Doktornő távol volt,de látta a vérképemet),hogy ez nem probléma.A széklet eredményem még nem érkezett meg.A mai napon is csak sárgás nyálka jött belölem a székelés után is.És ugy érzem,hogy a szelek nem jönnek ki belölem.Az lenne a kérdésem,hogy ezt mi okozza,és ha van v.mi fertőzésem,akkor a vérből az kimutatható-e?Annyi panaszom még lenne,hogy a hasam bal ill.jobb oldalán köldök magasságában szurkál v.belecsípked.Néha érzem azt is,hogy tejtermékek elfogyasztása után 1 nappal jelenkeznek ezek a tünetek.Ezt okozhatja allergia is?Kérem válaszát!Elöre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyálkás széklet témában

        Kedves Kérdező! A bélrendszerben lévő kórokozók nem feltétlenül okoznak vérképi eltérést, tehát ez alapján nem zárható ki még a bélrendszeri fertőzés. Érdemes kerülni a tejterméket, szedjen probiotikumot,javaslom a Lactivot, az egyszerű cukrokat is kerülni kell,bő folyadékot, sok rostot fogyasszon. Ha megvan a széklettenyésztés eredménye, írjon vissza!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 27., 14:43; Megválaszolva: 2011. május 29., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: