• BETEGSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTORNŐ! EGY HÓNAPJA MEGVÁLTOZOTT A SZÉKLETEM INKÁBB HASMENÉSES, DE CSAK NAPI EGYSZER EZ IS REGGEL. ÉRDEMES E AGGÓDNOM??? ÉS HOVÁ FORDULHATOK??? ELŐREIIS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laza széklet témában

        Kedves Kérdező! Napi egyszeri laza széklet még nem hasmenés, kórok nélkül is előfordul. Csináljon probiotikus kúrát, legyen kímélő étrendje, csökkentse a stresszt, ha nem javul, forduljon háziorvosához.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 09:02; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: