• BEÖNTÉS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 3 hete nemtudom elvégezni,a dolgomat a wc-n.Lehetséges egy férfinak beöntést adni,ha igen hollehet kérni.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a beöntés témában

        Kedevs Kérdező! Problémájával mindenképp sürgőssen forduljon orvoshoz, kivizsgálás szükséges. Férfiak is kaphatnak beöntést, ehhez kórházi körülményekre van szükség.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 14., 12:48; Megválaszolva: 2011. május 17., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: