• Hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 6éves lányomnak hasa faj a kakilás nehezen megy hetente 2x kakil csak.Kicsinek 6-hónapos koráig csak kúppal kakilt.Tejet iszik nem is keveset.Szombaton nagyon fájt neki a hasa hasmenése volt neki elvittem orvoshoz nagyon megvoltam ijedve hogy ez mi lehet de doktor ur azt mondta virus.Mai orvosi vizsgálaton is azt mondta dóktornő hogy virus és piros a torka is.Az lenne a kérdésem ez mind a virus miatt van vagy a rendszertelen széklet ürités miatt? Köszönöm szépen a válaszát.Nagy Piroska

        Dr. Boros Miklós válasza a hasfájás témában

        Tisztelt Kérdező! A jelenlegi hasfájás és hasmenés típusos a vírusfertőzésben. A székrekedés nem a vírus okozza. Alkalmazzon probiotikus kúrát, székletlazítót és alakítsák ki a napi székelés szokását. Kerüljék a sok édesség fogyasztását és igyon bőven folyadékot, ne csak tejet. A hasmenés pár nap alatt meg fog szűnni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 09., 14:14; Megválaszolva: 2011. május 13., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés