• Májprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Májbiopszát végeztek nálam, emelkedett májenzim értékeim miatt. Az eredmény: nincs kóros elváltozás, autoimmun betegség, nem igazolódott, toxikus mérgezés lehet az ok. Később még ezt fogják vizsgálni, nem tudom, hogy reménykedhetek-e, hogy helyre állnak az értékeim.Most a legfőbb problémám, hogy a biopszia elvégzése után a mellkasom alatt úgy éreztem, mintha izomlázam lenne. Most már két hét telt el,és szúrásokat érzek a májamban, nem a biopszia helyén, hanem a szegycsonttól jobbra slégen kb 2 cm-re. Ez nem nagyon fájdalmas, csak idegesít, hogy mi lehet. Mit tegyek?

        Dr. Plósz János válasza a májbiopszia témában

        Panasza lehet a biopszia maradványtünete, ez esetben néhány héten belül megszűnnek a tünetek. Ha tényleg toxikus eredetű a májenzim-eltérés, akkor jó esély van a laborleletek rendeződésére.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 28., 22:40; Megválaszolva: 2011. május 01., 08:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: