• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, 1 napja a bal oldalon a hasamba inkább lejebb bele-bele nyilalgat, elég kellemetlen és fáj! mitől lehet ez? egyéb tünet nincs, válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező4 Az oka lehet emésztőszervi, mozgásszervi, nőgyógyászati, pontosat mondai látatlanban nem tudok. Figyeljen oda a helyes étkezésre, mozogjon, alkalmazzon Lactiv kúrát, fogyasszon bő folyadékot, sok rostot, ha így se javul, háziorvosát keresse fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 27., 22:58; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés