• Szükséges-e kivizsgálás, béltükrözés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elmúlt hetekben sok stressz ért, az étkezésemre sem volt időm figyelni. Bélműködésemmel eddig soha nem volt panaszom. 3 hete egy reggel a szokásos időben nem tudtam székletet üríteni. Az étkezésemre azóta ügyelek, tornázom, több vizet iszom. Azóta van minden reggel székletem, de: először erőlködnöm kell (korábban soha), és nem sikerül teljesen megkönnyebbülnöm. Aztán 10-15 perc múlva újabb inger, immáron könnyebb ürítéssel, majd még 1-2. Mintha a beleket mozgató izmaim a nyomás ellenére mindig csak a traktus legvégét mozgatnák meg. A széklet állaga a korábbiakhoz képest nem változott jelentősen.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székelési panasz témában

        Kedves Kérdező! Gasztroenterológiai kivizsgálás lenne szükséges, javaslom, hogy székletvér-tesztet végezzen el otthon, javaslom a Detego tesztet, és két friss teszttel keresse fel az orvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 22., 23:17; Megválaszolva: 2011. április 23., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés