• Pro

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot!.köszönöüm a választ- Lenne Egy fontos kérdésem.. Én május 4 re kaptam ídőpontot proktolgiára,De az messze van még:.. Hogy fogom kíbírni? wc zés után ,Fáj a hassam eléggé,így Dolgozni se Fogok tudni menni.NEm lehet sehova menni? Próbáltam magánorvost is ,de ott is 2 hetet kell várni. MOS t az Ember meg is halhat ? ezek Szerimnt? 20 éves vok,és Félek ettől.

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Előző levelét nem tudjuk visszakeresni, az előzményeket is írja meg!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 21., 19:51; Megválaszolva: 2011. április 23., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés