• BETEGSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DR NŐ! SEGÍTSÉGÉT SZERETNÉM KÉRNI. JOBB OLDALAMNÁL A REKESZIZOM MÖGÖTT SZÚRÓ FÁJDALMAIM VANNAK,A GYOMROM NAGYON MEGNŐTT A KÖLDÖKIG KEMÉNY,FÁRADT VAGYOK ÉS KB 15 KG HÍZTAM FÉL ÉV ALATT.A VÉRVÉTEL LELETEMNÉL EZEK AZ ÉRTÉKEK LETTEK ROSSZABBAK .GAMMA-GT:62 CRP:11,7 KOLESZTERIN:6,5 LDL KOLESZT:4,56 ANTI STREPTOLYSIN:323 VIZELET SÜLLYEDÉS:38 KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

        Dr. Szanyi Andrea válasza a jobb oldali fájdalom témában

        Kedves Kérdező ! Az említett laborleletek enyhe eltérést mutatnak. Nem derül ki, hogy pajzsmirigybetegség irányában történt-e vizsgálat. Amennyiben nem, javasolnám elvégeztetni. A hasán érzett keménység lehet csak a 15 kg-os hízás következménye, de hasi ultrahangvizsgálat elvégzése mindenképpen ajánlott.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 21., 12:53; Megválaszolva: 2011. április 25., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés